Categories
Subjects

الشرطة الاماراتية تتحدث الروسية

الشرطة الإماراتية تتحدث الروسية :

من كام يوم في محطة مترو مول الامارات كان في واحد روسي بيتخانق مع شرطي وكان صوته عالي وبيشاور على بنته الصغيره حوالي ٥ سنين كدا وبيشاور بايده انها قصيره ، يمكن مكانش عاوز يقطعلها تذكرة لان المترو ببلاش للاطفال اللي طولهم اقل من متر ، الله اعلم طبعا لانه كان بيتكلم روسي وصوته عالي والشرطي بيسمعه وسايبه يخلص كلامه ، واحد روسي تاني جه وقال للشرطي بالانجليزي انا اقدر اترجملك هوا عايز ايه راح الشرطي رادد عليه وقاله I speak Russian !

طبعا انا كبهير انبهرت ان في ظباط بتتكلم لغات !

طبعا مشيت ومعرفش الحوار خلص على ايه بس عجبني طولة بال الشرطي انه سمع الراجل للآخر ومتعصبش عليه حتى وهو صوته عالي وبيزعق في الشرطه قدام الناس 😀

بس كون ان انا شغال في شركة روسيه فحكيت الموقف دا للمدير تاني يوم وبقوله بقى وحاسس اني جايبله خبر هو ميعرفوش ” تخيل شرطه المرور بتتكلم روسي !”

قاللي مانا عارف !!

وحكالي بقى ان لما وصل عدد السياح والمقيمين الروس في سنه من السنين ل ٤ مليون فرد في دبي وكان فيهم عصابات مافيا هربانه فالحكومه خافت يعملو مشاكل( واخد بالك من خافت يعملو مشاكل دي ،مفيش حاجه واقعيا حصلت اصلا ) فراحو مقررين يعلمو الشرطه روسي عشان تبقى ودنهم في الشارع لو سمعو روس بيتكلمو عن حاجه غير شرعيه ! وبعتوا اتعاقدو مع شرطي متقاعد من الشرطه الروسيه عشان يعلمهم اللغه الدارجه والاسماء السريه للمخدرات والسلاح وطريقه كلام العصابات مع بعض .