Categories
Subjects

الشرطة الاماراتية تتحدث الروسية

الشرطة الإماراتية تتحدث الروسية :

من كام يوم في محطة مترو مول الامارات كان في واحد روسي بيتخانق مع شرطي وكان صوته عالي وبيشاور على بنته الصغيره حوالي ٥ سنين كدا وبيشاور بايده انها قصيره ، يمكن مكانش عاوز يقطعلها تذكرة لان المترو ببلاش للاطفال اللي طولهم اقل من متر ، الله اعلم طبعا لانه كان بيتكلم روسي وصوته عالي والشرطي بيسمعه وسايبه يخلص كلامه ، واحد روسي تاني جه وقال للشرطي بالانجليزي انا اقدر اترجملك هوا عايز ايه راح الشرطي رادد عليه وقاله I speak Russian !

طبعا انا كبهير انبهرت ان في ظباط بتتكلم لغات !

طبعا مشيت ومعرفش الحوار خلص على ايه بس عجبني طولة بال الشرطي انه سمع الراجل للآخر ومتعصبش عليه حتى وهو صوته عالي وبيزعق في الشرطه قدام الناس 😀

بس كون ان انا شغال في شركة روسيه فحكيت الموقف دا للمدير تاني يوم وبقوله بقى وحاسس اني جايبله خبر هو ميعرفوش ” تخيل شرطه المرور بتتكلم روسي !”

قاللي مانا عارف !!

وحكالي بقى ان لما وصل عدد السياح والمقيمين الروس في سنه من السنين ل ٤ مليون فرد في دبي وكان فيهم عصابات مافيا هربانه فالحكومه خافت يعملو مشاكل( واخد بالك من خافت يعملو مشاكل دي ،مفيش حاجه واقعيا حصلت اصلا ) فراحو مقررين يعلمو الشرطه روسي عشان تبقى ودنهم في الشارع لو سمعو روس بيتكلمو عن حاجه غير شرعيه ! وبعتوا اتعاقدو مع شرطي متقاعد من الشرطه الروسيه عشان يعلمهم اللغه الدارجه والاسماء السريه للمخدرات والسلاح وطريقه كلام العصابات مع بعض .

PERSONAL NOTES

Over 8 years of experience at my new found passion of a career I’ve written code and managed team of developers and designers to deliver Interactive short lived event apps and long term projects scalable and easily maintained.

台灣壯陽藥購買

為啥我服用完沒有勃起的效果?這其實是我在使用的時候出現了錯誤。在服用威而鋼後,應需要配合性刺激(如聽覺、觸覺、嗅覺)才能獲得勃起。因此,不要在認為威而鋼是催情藥了,它只是單純的ED藥物而已。